2009, Nr. 4, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Rasa Zabarauskaitė, Poverty line calculation in the middle-income countries: methodological approach, 9 Romualdas Valkauskas, Faktorinė indeksinė analizė reiškinių pokyčių tyrime, 17 Kirilas Kundušas, Živilė Simonaitytė, Tarptautiniai finansinės atskaitomybės ir JAV apskaitos standartai: pagrindiniai skirtumai, jų priežastys ir konvergencija, 25 Monika Juonytė, Inga Galvanauskaitė, 5-ojo verslo apskaitos standarto „Pinigų srautų ataskaita“ ir 7-ojo tarptautinio apskaitos standarto „Pinigų srautų ataskaitos“ lyginamoji analizė, 37 Anastasija Jankauskaitė, Vilma Jelisejevaitė, Verslo jungimų apskaita, 52 Dainius Masiulevičius, Rasa Aleliūnaitė, 19-ojo verslo apskaitos standarto „Atidėjiniai, neapibrėžtieji įsipareigojimai ir turtas bei pobalansiniai įvykiai“ ir 37-ojo tarptautinio apskaitos standarto „Atidėjiniai, neapibrėžtieji įsipareigojimai ir neapibrėžtasis turtas“ lyginamoji analizė, 66 Eglė Grūnovaitė, Valiutos kurso pasikeitimo įtaka finansiniams rezultatams, 82 Jokūbas Leipus, Gilmintas Albertavičius, Islamo šalių finansinės institucijos ir jų apskaitos ypatybės, 92 Marija Kučinskienė, Asta Fominienė, Verslo inkubatorių nauda, skatinant smulkaus ir vidutinio verslo plėtrą, 102 Daiva Raziūnienė, Naujas apskaitos vadovėlis, 113