Pranas Naujokaitis, Lietuvių literatūra Juozas Girnius, „Grįžtant prie Žemės“ Literatūros lankuose - Greimas, Algirdas Julius (Colloquia, 2017)
Recenzija: Pranas Naujokaitis, Lietuvių literatūra: Trumpas lietuvių literatūros istorijos kursas gimnazijai, Tübingen: Patria, 1948.