„Aš taip pat šypsausi, kai galvoju apie Tave“: Bronės Jacevičiūtės-Jėčiūtės ir Janinos Degutytės draugystės pradžia. Intermedialus šaltinis ir pirminis santykio tyrimas - Šmitienė, Giedrė (Colloquia, 2024)
-