Lyginamoji lyginamųjų literatūrų Europoje studija - Cidzikaitė, Dalia (Colloquia, 2020)
Comparative Literature in Europe. Challenges and Perspectives, eds. Nikol Dziub and Frédérique Toudoire-Surlapierre. Cambridge Scholars Publishing, 2019, 243 p. ISBN (10): 1-5275-2226-1, ISBN (13): 978-1-5275-2226-8