New Reconstruction of the Fragment of the History of Lithuanian Aesthetic Modernization - Šeina , Viktorija (Colloquia, 2019)
Nida Gaidauskienė, Sofija Kymantaitė-Čiurlionienė: modernėjančios savimonės kontūrai: monografija, Vilnius: Lietuvos kultūros tyrimų institutas, 2018, ISBN 978-609-8231-01-4.