Intriguojanti ideologinės kontrolės istorija - Tamošaitis , Regimantas (Colloquia, 2019)
Sovietmečio lietuvių literatūra: reiškiniai ir sąvokos, sudarė Algis Kalėda, Rimantas Kmita, Dalia Satkauskytė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2019. – 559 p., ISBN 978-609-425-246-4