Ilgas Alfonso Maldonio ir Dainos Avuotinios dialogas: kalbasi rašytojai – kalbasi literatūros - Butkus, Vigmantas (Colloquia, 2022)
-Avotiņa Daina 2018. Soliņš pie Salacas, [priekšvārda autors Jānis Peters], Rīga: Zvaigzne ABC, 237 p. ISBN 9789934077920