Zur Konvergenzgeschwindigkeit von Nullstellen teilweiser Summen der Taylorschen Reihe einer ganzen Funktion - Nečiuškytė , E.; Streliz, S. (Lithuanian Mathematical Journal, 1961)
The abstracts (in two languages) can be found in the pdf file of the article. Original author name(s) and title in Russian and Lithuanian: Э. Нечюшките, Ш. Стрелиц. О скорости стремления к пределунулей частичных сумм ряда Тэйлора целой функции E. Nečiuškytė ir Š. Strelicas. Sveikosios funkcijos Teiloro išdėstymo dalinių sumų nulinių taškų konvergavimo greičio klausimu