Informationen - Journal, Lithuanian Mathematical (Lithuanian Mathematical Journal, 1961)
Информация о VI всесоюзном совещании по теории вероятностей и математической статистике / Информация о втором республиканском совещании математиков, посвященном 20-летию Литовской ССР Informacija apie VI visasąjunginį suvažiavimą tikimybių teorijos ir matematinės statistikos klausimais / Informacija apie antrąjį respublikos matematikų pasitarimą, skirtą Lietuvos TSR dvidešimtmečiui