Über präzisierte Charakteristiken des Anwachsens einer ganzen Funktion mehrerer komplexer Variablen - Getsche, F. (Lithuanian Mathematical Journal, 1968)
The abstracts (in two languages) can be found in the pdf file of the article. Original author name(s) and title in Russian and Lithuanian: Ф. И. Гече. Об уточненных характеристиках роста целых функций многих комплексных переменных F. Gečė. Daugelio kompleksinių kintamųjų sveikųjų funkcijų augimo patikslintų charakteristikų klausimu