Apie kai kurių sudėtinių funkcijų nulius - Rašytė, Jovita (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Apie kai kurių sudėtinių funkcijų nulius Tarkime, kad zeta(s), s = sigma + i t, yra Rymano dzeta funkcija, H(D), D = s ꞓ C: 1/2 < sigma < 1, yra analizinių funkcijų srityje D erdvė, o F : H(D) –> (D) yra tolydi funkcija. Straipsnyje gautas funkcijos F(zeta(s + i mh)) nulių skaičiaus įvertis.