Multiplikatyvios aibės ir kairieji stipriai pirminiai idealai žieduose - Kaučikas, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Irodyta, kad maksimalus kairysis žiedo S-idealas, nesikertantis su komutatyvia multiplikatyvia aibe S, yra stipriai pirminis.