Periodinės dzeta funkcijos su racionaliuoju parametru - Černigova, Sondra (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnyje gautas liekamojo nario įvertis periodinės dzeta funkcijos su racionaliuoju parametru ketvirtojo momento asimptotinėje formulėje.