Laiko logikos ir modalumo logikos KD apjungimas - Pliuškevičius, Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Pasiūlyta išprendžiamoji procedūra pirmos eilės tiesinio laiko logikos išplėtimo modalumo logika KD fragmentui. Pasiūlyta išprendžiamoji procedūra yra korektiška ir pilna.