Stacionarus Navjė–Stokso uždavinys su nehomogenine kraštine sąlyga neaprėžtoje srityje - Kaulakytė, Kristina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Darbe nagrinėjamas stacionarus Navjė–Stokso uždavinys su nehomogenine kraštine sąlyga neaprėžtoje srityje. Sukonstruotas kraštinių duomenų pratęsimas į visą sritį, kuris tenkina vadinamąją Lerė nelygybę. Tokio pratęsimo sukonstravimas leidžia nehomogeninį uždavinį suvesti į jau išnagrinėtą uždavinį su nuline kraštine sąlyga.