Sekvencinis skaičiavimas Sk4 skulemizuotoms formulėms - Belovas, Andrejus; Norgėla, Stanislovas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Nagrinėjami du skulemizavimo modalumo logikos formulėms būdai: išorinis ir vidinis. Įrodoma, kad skulemizuotos skirtingais būdais formulės yra deduktyviai ekvivalenčios. Remiantis aprašytu skaičiavimu skulemizuotoms formulėms, įrodomas vienos klasės išsprendžiamumas.