Apie normalųjį aproksimavimą stipriai susimaišiusiems atsitiktiniams dydžiams - Sunklodas, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Šiame pranešime pateikiame skirtumo |Eh(Zn) − Eh(N)| įverčius, kur Zn yra centruotų ir normuotų atsitiktinių dydžių, tenkinančių stipraus susimaišymo sąlygą, suma (nereikalaujant stacionarumo), N yra standartinis normalusis a.d., o funkcija h: R→R yra baigtinė ir tenkina Lipšico sąlygą. Atskiru atveju, gauti viršutiniai įverčiai yra eilės O(n−1/2).