Konvergavimo greičio įvertis minimumų schemos perkėlimo teoremoje - Aksomaitis, Algimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Darbe pateikiamas konvergavimo greičio įvertis stochastinių minimumų schemoje. Rezultatai patikslina Gnedenkų [1] ir A. Aksomaičio [2] gautus rezultatus.