Apie naujus Ramachandran–Rao charakterizacijos stabilumo įverčius - Januševičius, Romanas; Januševičienė, Olga (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Yra žinoma, kad jei X, X1, X2, . . ., Xn yra nepriklausomi vienodai pasiskirstę atsitiktiniai dydžiai ir prie tam tikrų sąlygų empirinio vidurkio X = X(n) = (X1 + ··· + Xn)/n ir monomo X skirstiniai sutampa, tai atsitiktiniai dydžiai X, X1, X2, . . ., Xn turi Košį skirstinį. Darbe išnagrinėtas šios charakterizacijos stabilumo įvertis.