Paklaidos Įvertis centrinėje ribinėje teoremoje - Kasparavičiūtė, Aurelija; Padvelskis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Šiame darbe gaunamas, nepriklausomų vienodai pasiskirsčiusių atsitiktinių dydžių Xk, k = 1,2,... centruotos ir normuotos sumos Sn = k=1 Xk skirstinio Fn(x) = Fn(x) = P(Zn < x) aproksimacijos normaliuoju dėsniu, su vienu Cebyšovo asimptotinio skleidinio nariu, tikslus įvertis.