Periodinis pagal laiką antrojo laipsnio skysčio tekėjimas begalinėje juostoje - Klovienė, Neringa (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje nagrinėjamas ne-Niutoninio antrojo laipsnio skysčio periodinio pagal laiką tekėjimo Puzeilio tipo sprendinys begalinėje dvimatėje juostoje. Įrodytas sprendinio egzistavimas ir vienatis. Be to, gauti sprendinio įverčiai Sobolevo erdvėse. Parodyti sąryšiai tarp skysčio srauto ir slėgio gradiento.