Ugdymo proceso organizavimo ergonominiai aspektai - Andziulienė, Beatričė; Valionienė, Elena (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Darbe analizuojami ergonominiai ugdymo proceso virtualizavimo aspektai. Autorės analizuoja edukacinius ergonominio ugdymo proceso organizavimo principus, kuriant individualią studentų mokymosi aplinką elektroninėje erdvėje. Straipsnyje pateikiamos rekomendacijos, kaip ergonomiškai paruošti elektroninio mokymosi metodinę medžiagą, kaip efektyviai realizuoti besimokančiųjųumokymosi procesą, jų žinių ir įgūdžių nuoseklios raidos procesą, vertinimo sistemą.