2009 m. Lietuvos mokinių matematikos olimpiada - Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje apžvelgiamos 58-osios Lietuvos mokinių matematikos olimpiados (2009 04 07, Druskininkai) užduotys ir ju sprendimo būdai.