Diferencialinio ir integralinio skaičiavimo pradmenų mokymas Lietuvos mokykloje iki matematikos mokymo reformos (1918–1928) - Kastickaitė, Joana; Banionis, Juozas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje aptariamas diferencialinio ir integralinio skaičiavimo pradmenų mokymas iki matematikos mokymo reformos (1918–1928), remiantis Juozo Stoukaus vadovėliu „Begalinių mažybių analizio pagrindai“, tuometinėmis aukštesniųjų mokyklų programomis ir to laikotarpio matematikų straipsniais.