Beciklis sekvencinis skaičiavimas modalumo logikai K4 - Andirkonis, Julius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje pateikiamasmodalumo logikos K4 skaičiavimas be ciklų. Šis skaičiavimas yra paremtas žymių ir indeksų metodu, kuris pirmą kartąa buvo panaudotas logikai S4.