Periodines dzeta funkcijos ketvirtasis momentas - Černigova, Sondra (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje pateikiama asimptotinė formulė su liekamuoju nariu ketvirtajam periodinės dzeta funkcijos momentui.