Keleto dzeta funkcijų jungtinis universalumas. I - Račkauskienė, Santa; Šiaučiūnas, Darius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje nagrinėjamas Rymano dzeta funkcijos ir periodinių Hurvico dzeta funkcijų rinkinio jungtinis universalumas.