Kai kurie polivalentinių sistemų modeliavimo geometriniai aspektai - Grinis, Irus; Ivanauskas, Feliksas; Stepanauskas, Gediminas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Šiame darbe nagrinėjami kai kurie polivalentinių sistemų modeliavimo geometriniai aspektai: ligandų ir receptorių sąveikos plokštumoje ir erdvėje.