Olimpiadinė lygčių sistema - Sušinskas, Jurgis; Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Vienos lygčių sistemos pavyzdžiu analizuojami sistemų sprendimo ypatumai. Nagrinėjamas kubinių lygčių sprendimas. Yra patarimų pradedančiajam olimpiadininkui.