Nelokaliojo skirtuminio Šturmo ir Liuvilio uždavinio ekvivalentiškumas algebriniam tikrinių reikšmių uždaviniui - Novickij, Jurij; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2015)
Darbe nagrinėjamas skirtuminis Šturmo ir Liuvilio uždavinys su nelokaliosiomis kraštinėmis sąly-gomis. Gauta uždavinio ekvivalentiškumo algebriniam tikrinių reikšmių uždaviniui sąlyga bei pateikti pavyzdžiai.