Interpoliacijos metodas kvaternioninėms Bezier kreivėms - Zube, Severinas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2018)
Darbe yra aprašytas racionalios kvaternioninės Bézier kreivės interpoliacinis uždavinys. Pagrindinis dėmesys yra sutelktas į kvaternionines konikes. Gautos sąlygos, kada jos guli trimatėje erdvėje, kas yra svarbu taikymuose.