Eulerio lemos klausimu - Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Nagrinėjami nauji Eulerio lemos įrodymo variantai, kurie suteikia galimybę konstruoti elementarius Fermat teoremos įodymus atveju n = 3.