Apie funkcionalinę lygtį susijusią su vienetinio skritulio automorfizmu - Kirjackis, Eduardas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Šiame darbe pilnai išspręsta funkcionalinė lygtis (1 + ¯ζeiθ z)pf (z) = f (ω(0))f (z), kur ω(z) = (eiθ z + ζ )/(1 + ¯ζeiθ z) yra vienetinio skritulio analizinis automorfizmas.