Kai kurios n-tosios eilės tiesiškai invariantinės šeimos savybės - Kirjackis, Eduardas; Kirjackis, Jevgenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Darbe apibrėžiama n-os eilės tiesiškai invariantinė šeima. Šitoje šeimoje apibrėžiamas omega-operatorius ir susieti su juo funktionalai. Tirimos jų savybės.