n-matės afininės erdvės neholonominių kompleksų diferencialinė geometrija - Navickis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Šiame darbe nagrinėjama n-matės afininės erdvės An neholonominių kompleksų NGr(1, n, 2n−4) diferencialinė geometrija.