Dirichlet L-funkcijų su paslinktais charakteriais universalumas - Garunkštis, Ramūnas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Mes studijuojame Dirichlet L-funkcijas su paslinktais charakteriais L(s, χ, H) = ⅀∞n=1 χ(n+H) ∕ ns, čia H yra sveikasis skaičius. Šiame darbe įrodome daugiamatę universalumo teoremą šioms funkcijoms.