Apie vieną paprasčiausių interpoliacinių procesų analizinių funkcijų klasėje - Kirjackis, Jevgenijus; Kirjackis, Eduardas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Darbe nagrinėjama klasė Kn(D) analizinių srityje D funkcijų F(z), kurių padalintas skirtumas [F(z); zo, ... ,zn] # 0, ∀ z0, ..., zn ∊ D. Nagrinėjamos funkcijų sekos Fn(z), n = 1, 2, 3, tenkinančios sąlygą F„ (z) ∊ K„(D), n = 1, 2, 3, .... Įrodyta ribos teorema F, (Z) ∊ Kn(D), n = 1, 2, 3, ..., .