Pusiauneholonominių keturmatės projektyvinės erdvės hiperkompleksų SNGr(1, 4, 5) geometrija - Navickis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Nagrinėjami erdvės P4 pusiauneholonominių hiperkompleksų SNGr(1, 4, 5) įvairūs vidiniai papildymai.