Keturmatės afininės erdvės neholonominių kompleksų NGr (1, 4, 4) geometrija - Navickis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Nagrinėjami keturmatės afininės erdvės neholonominių kompleksų NGr (1, 4, 4) įvairūs diferecialinės geometrijos klausimai