Daugiamačių skaičiuojančių procesų didieji nuokrypiai - Kanišauskas, Vaidotas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Nagrinėjami daugiamačiai skaičiuojantys procesai. Šiuos procesus normuojame atitinkamu daugikliu. Gauti normuotus procesus atitinkančio tikimybinio mato didžiųjų nuokrypių greičio funkcijos pavidalai.