Tiesinių procesų su martingaliniais triukšmais ir begaline dispersija konvergavimas - Vaičiulis, Marijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Nagrinėjamas šliaužiančio vidurkio proceso Xt, kurio inovacijos ξi yra martingalinių skirtumų su begaline dispersija seka, dalinių sumų konvergavimas. Įrodyta, kad ribinis yra trupmeninis tiesinis Lévy procesas.