Būstas ir sveikata Vilniuje 2002-aisiais - Junevičiūtė, Silvija; Krapavickaitė, Danutė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Straipsnyje pateikiami statistiniai metodai, naudojami Pasaulinės Sveikatos Organizacijos 2002-aisiais metais Vilniuje atlikto tyrimo duomenų analizei, ir kai kurie šios analizės rezultatai.