Sveikosios tam tikrų sekų dalys - Stakėnas, Vilius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Darbe nagrinėjamos natūraliųjų skaičių sekos [an α] , čia an – teigiamų realiųjų skaičių skaičių seka α > 0. Irodytoje teoremoje tvirtinama, kad esant tam tikroms sąlygoms beveik visiems a > 0 skaičiai [ana] tenkina lyginius [an α] ≡ mn (mod Mn) be galo daug kartų.