Vamzdžio su tekančiu skysčiu vidutinio greičio analizė, esant hidraulinei kliūčiai - Didžgalvis, Rimantas; Sudintas, Antanas; Tiknevičienė, Irena (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Santraukos nėra.