Kubinis Ležandro simbolis - Markšaitis, Hamletas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Nagrinėjamos kubinio Ležandro simbolio rekšmės, priklausančios nuo specialių skaičių. Šie skaičiai susiję su tam tikrais racionalųjų skaičių kūno plėtiniais. Kubinio Ležandro simbolio reikšmės svarbios sprendžiant kai kuriuos Galua teorijos uždavinius.