Skaičių iš aritmetinės progresijos daliklių sumos
Pažymėlcime σ(n) skaičiaus n daliklių sumą ir tegu D(x; k, l):= ∑ σ(n) ≤ x, n ≡ l (mod k) 1; (l, k) = 1, k ≥ 2. Darbe irodoma, jog bet kuriems sveikiesiems k ≥ 2 ir l, (l, k) = 1, kai x → ∞, galioja asimptotinė lygybė D(x; k, l) = dkx + O (xk exp -(c log log log x)/log log x) √1/2 log x log log x ) kurioje c - teigiama konstanta