Apie vienalaikę jungtinių algebrinių skaičių aproksimaciją šaknimis iš vieneto - Dubickas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Darbe nagrinėjama jungtinių algebrinių skaičių aproksimacija šaknimis iš vieneto. Gautas atitinkamas apatinis įvertis nenaudojant algebrinio skaičiaus laipsnį ir jo Malerio matą.