Prefiksinės lentelės trireikšmėms modalinėms propozicinėms logikoms - Sakalauskaitė, Jūratė (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Pateiktos lentelių sistemos trireikšmėms modalinėms propozicinėms logikoms. Šioms sistemoms įrodytos neprieštaringumo ir pilnumo teoremos.