Periodinės dzeta funkcijos su racionaliuoju parametru - Černigova, Sondra (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnyje gautas liekamojo nario įvertis periodinės dzeta funkcijos su racionaliuoju parametru ketvirtojo momento asimptotinėje formulėje.
Keywords: artutinė funkcinė lygtis; periodinė dzeta funkcija; Rymano dzeta funkcija