Neholonominių kompleksų NGr(1, 5, 5) geometrija - Navickis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Šiame darbe nagrinėjami n-matės Euklido erdvės hiperpaviršiaus aukštesnių eilių glaustiniai hiperpaviršiai. Tai leidžia nagrinėti duotojo hiperpaviršiaus geometrines savybes jo taško aukštesnių eilių diferencialinėse aplinkose.
Keywords: Grasmano daugdara; projektyvinė atitiktis; tiesių kompleksas